середу, 23 грудня 2015 р.

Архітектурний конкурс дитячої творчості LEGO. Запрошення до участі у проекті

Архітектурний конкурс дитячої творчості LEGO


В Києві вже став традиційним  дитячий архітектурний конкурс, який проводиться кожен рік в рамках всеукраїнського фестивалю робототехніки «Robotica»
Вперше цей конкурс проводився напередодні проведення  в Україні  чемпіонат Європи з футболу EURO 2012 та представляв головні спортивні майданчики в мініатюрі.
У конкурсі, як правило,  беруть участь 40 - 50 навчальних закладів.

Проведення подібних будівельних архітектурних конкурсів стало в Україні доброю традицією і щороку  об'єднує тисячі українських школярів однією спільною ідеєю.
 Ініціатором проведення конкурсу виступає Благодійний фонд LEGO Foundation. Ідея проведення такого масштабного заходу - це розвиток творчості у дітей, командна робота школи і безліч позитивних емоцій.
В цьому році наша школа теж вирішила долучитись до цього масштабного проекту. Працювати в проекті нам допомагають  наші випускники, майбутні архітектори, а поки що  студенти.
Була сформована команда школярів 4-9 класів. Куратором проекту буду я – Власова Ірина Олександрівна. На цей час діти визначаються з темою проекту та основними ідеями. 

Робота вже триває!
Всі, хто не байдужий до LEGO, у кого є цікаві ідеї, хто хоче себе спробувати у якості архітектора та конструктора – запрошуємо до співпраці! Роботи вистачить на всіх, а вашим ідеям ми будемо дуже раді! Бажаючі приймати участь у проекті – звертайтесь у кабінет № 48 до Власової І. О.
На фото зображені учні 7-х класів під час зустрічі зі студентами, відбувалось обговорення проекту.






Більше фото в альбомі:


Підготовка до архітектурного конкурсу

4 коментарі:

  1. Очень интерестный детский конкурс. Скажите, пожалуйста, сколько времени дается на сборку такого макета?
    Спасибо!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо за Ваш интерес! На генерацию идеи, сбор макета и все подготовительные работы дается несколько месяцев. Уже сейчас известна тема следующего конкурса. который будет проводиться ориентировочно в апреле месяце и мы потихоньку начали реализовывать подготовку к нему.

      Видалити
    2. Спасибо за ответ, с удовольствием посмотрим фотоотчет по новому конкурсу.

      Видалити
    3. Спасибо! Следите за новыми статьями, надеюсь, что Вас еще что-то заинтересует!

      Видалити