суботу, 12 грудня 2015 р.

Малюємо он-лайн

Розваги он-лайн. Малювалки

Інколи розважитись хочуть не тільки діти, а й дорослі. Щонедавно зловила себе на цій думці, але все звісно, залежить від того, як вам подобається розважатись, від ваших уподобань тощо.

Ніколи не думала, що можу захопитись звичайними дитячими малювалками, звісно, що не зовсім малювалками, а незвичайними, нестандартними, цікавими...

Подивіться, які виходять шедеври! І ви , навіть якщо не маєте хисту до малювання, не зможите відірватись, поки не створите щось своє.


Мабуть ті, хто подорожував Єгиптом знають, що в Єгипті місцеві жителі намагаються заробити на туристах, там продається, що завгодно, у вигляді сувенирів. Й вас, мабуть, неодноразово захоплювали шедеври, створені кольоровим піском у скляних ємкостях. А тут є можливість створити такий щедевр самому, тільки он-лайн.


Малюємо піском. 




Квіти, квіти, квіти... Хто їх не любить? А малювати квітами ви намагались? Да, повірте своїм очам, малюнки створені саме квітами. Спробуйте, це підніме вам настрій!

Квіткова малювалка







Говорять, що дивитись можна до нескінченності на полумя... А малювати полумям ви не пробували? Це теж незвичайна , цікава, й проста для виконання малювалка з можливістю збереження свого малюнку.


Малюємо вогнем



Вам подобається абстракція? А ви самі не мріяли створити щось таке незвичайне та нестандартне? У вас є можливість спробувати, для цього є теж нестандартні засоби - стрибаючі кульки, які  постійно рухаються.

Малювалка-розганялка






А тут взагалі зібрані будь-які малювалки. Прямо на цих сторінках ви можете малювати онлайн. Представлені найрізноманітніші малювалки та професійні растрові і векторні графічні редактори в онлайн виконанні, сервіси для спільного малювання і створення анімації. Багато з них вміють зберігати ваші малюнки на вашому комп'ютері, деякі вміють програвати процес малювання. Є 3D сервіси.

Спробуйте!





3 коментарі:

  1. Дякую! Спробував, дуже цiкаво! До речi, там дуже багато рiзних сiрвiсiв, рекомендую!

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую теж за коментар! Так, там дуже багато цікавого, багатьом подобається, я теж рекомендую.

    ВідповістиВидалити
  3. Спасибо за статью!Всегда восхещали люди, которые умеют рисовать, тут описано столько способов, с удовольствием попробую :)))

    ВідповістиВидалити