середу, 3 лютого 2016 р.

Друге конкурсне випробування "Майстер-клас"

Конкурс "Учитель року 2016" номінація "Математика"

Другим конкурсним випробуванням на ІІ (міському) етапі конкурсу "Учитель року-2016"  був "Майстер-клас".


Матеріал для цього випробування готувався кожним учителем заздалегідь. Напередодні, після тестування з фахової майстерності, було проведено жеребкування, кожен витягнув собі номер в якому порядку хто буде виступати.
Кожен учитель повинен  був показати нові технології, нові методики,  поділитись власним досвідом, заснованим на практичних діях показу і демонстрації творчого вирішення певної педагогічної, психологічної, методичної задачі, обмін досвідом навчання і виховання учнів.
На проведення майстер-класу відводилось зо 30 хвилин.

На мій погляд, майже всі конкурсанти змогли дуже вдало презентувати себе та свій досвід роботи. Матеріали, представлені на майстер-класах були різнопланові та цікаві. У кожного було щось своє, з кожного виступу можна було взяти для себе певні новинки, які ти не використовуєш у своїй роботі.

Але, нажаль, хтось був яскравишим та більш переконливим, тому оцінки за це випробування були різні, хоча розбіг був  всього до 14 балів. Максимальний бал за випробування 40 балів. Окрім того, не зря говорять: "скільки людей - стільки думок". На мою думку, деякі майстер-класи можна було б оцінити й вище, а деякі - навпаки.
Матеріали майстер-класів кожного з учителів можна переглянути на їхніх інформаційних Інтернет-ресурсах.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар