четвер, 2 листопада 2017 р.

«STEM-освіта: стан впровадження та перспективи розвитку»




Сучасне суспільство вимагає, щоб підростаюче покоління було здатне креативно, нестандартно мислити, могло створювати інновації. Як виховати таких фахівців? Одним із засобів виховання майбутніх спеціалистів вважають STEM-освіту. Дізнатись що це таке і як вона впроваджується в Україні можна дізнатись на конференції «STEM-освіта: стан впровадження та перспективи розвитку», яка відбудеться 9-10 листопада 2017 року.


 ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» проводить ІІІ Міжнародну науково-практичну конференцію «STEM-освіта: стан впровадження та перспективи розвитку» з метою пошуку, виявлення ефективних підходів і технологічних рішень застосування інноваційних технологій STEM-навчання в аспекті розвитку здібностей учнів різного віку.
До участі запрошуються науковці, аспіранти й докторанти, педагогічні працівники ЗНЗ, ПТНЗ, ПНЗ, ВНЗ, методисти, фахівці в галузі інформаційних технологій та прикладних дисциплін, фахівці навчальних центрів і бізнес-структур.
ІІІ Міжнародна науково-практична конференція відбудеться за адресою:
м. Київ, вул. Вишгородська, 19, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді. Початок роботи конференції 9 листопада об 11.00 год., закінчення 10 листопада о 16.00 год.

Немає коментарів:

Дописати коментар