четвер, 10 листопада 2016 р.

Тема: Алгебра. 8 клас. Область визначення виразів (ОДЗ). Перетворення виразів


Останій вебінар  в рамках онлайн-проекту Видавництва "Ранок" «Інтерактивна школа творчого вчителя»,  тема якого була для мене цікава  -  це вебінар з алгебри від Захарійченко Юрія Олексійовича


  Вебінар:
Тема: Алгебра. 8 клас. Область визначення виразів (ОДЗ). Перетворення виразів

Доповідач: Захарійченко Юрій Олексійович, кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри математики Національного університету «Києво-Могилянська академія»; сертифікований розробник тестових завдань, старший екзаменатор КРЦОЯО, експерт та розробник тестових завдань з математики УЦОЯО, член комісії з математики науково-методичної ради з питань освіти МОН України, член редакційної ради «Математичної газети» і журналу «ТІМО-абітурієнт. Математика», співавтор підручника з алгебри.


Вчителі, які  вже неодноразово приймали участь у вебінараз з задоволенням слухали доповідача. Он-лайн працювало біля 300 вчителів, окрім того, у всіх є можливість переглянути вебінари й зараз, а також презентацію вебінару.


Відеозапис вебінару:




Презентація вебінару


Переглянути презентацію:



Ви можете переглянути відеозаписи всіх вебінарів «Інтерактивної школи творчого вчителя» та завантажити презентації до них на сайті interactive.ranok.com.ua:
Щоб переглянути матеріали, зареєструйтеся на сайті, обравши статус Вчитель.


Немає коментарів:

Дописати коментар