суботу, 17 вересня 2016 р.

Майкрософт Україна забезпечуватиме навчальні заклади хмарними технологіями та спеціалізованими системами дистанційного навчання

Компанія «Майкрософт Україна» сприятиме забезпеченню шкільних закладів комп’ютерами та програмами від Microsoft. Про це під час зустрічі, що відбулася 12 травня 2016 року, домовилися представники компанії та МОН України.

У межах співпраці компанія планує забезпечити 100 шкіл хмарними технологіями від Microsoft. Окрім того, сторони обговорили можливість оснащення шкіл спеціалізованими системами дистанційного навчання. У планах також створити в Україні освітню інтернет-платформу, яка об’єднає близько півмільйона українських педагогів.


«Використання технологій допомагає вчителям здобути необхідні навички для більш якісного та сучасного навчального процесу, а школярам дає більше можливостей проявити свої таланти в різних сферах, — зауважив під час зустрічі директор департаменту освіти офісу Microsoft у Центральній та Східній Європі Крістодолос Папафотіс. — Microsoft вже тривалий час співпрацює з Міністерством освіти і науки, сприяючи професійному розвитку та реалізації потенціалу освітян по всій Україні. Наша мета — зробити освіту доступною та цікавою, як для учнів, так і для вчителя».
 

Меморандум про співпрацю МОН України та компанії «Майкрософт Україна» діятиме до 2018 року. Програма Microsoft «Партнерство в навчанні», яка допомагає освітянам та учням реалізовувати свій потенціал шляхом доступу до сучасних інформаційних технологій діє в Україні вже 12 років. За сприяння Microsoft щорічно проводяться всеукраїнські освітні конкурси та форуми «Вчитель-новатор», ініціатива «Година коду», тренінгові семінари, майстер-класи тощо.

Для довідки:

Заснована у 1975 році корпорація Майкрософт є визнаним світовим лідером у виробництві програмного забезпечення, наданні послуг та розробці інтернет-технологій для персональних комп’ютерів і серверів. Корпорація пропонує широкий спектр програмних продуктів ділового і персонального призначення, використання яких значно підвищує ефективність праці й дає змогу застосувати найновіші досягнення інформаційних технологій на роботі, вдома та під час навчання.

Корпорація Майкрософт прагне максимально реалізувати можливості, які відкривають перед людиною інформаційні технології. Концепція «комп’ютер на кожен стіл та в кожний дім» нині доповнюється новою концепцією — Microsoft .NET, яка відображає прагнення корпорації надати найновіші інтернет-технології та інтернет-служби та розширити можливості людини за рахунок використання сучасного програмного забезпечення в будь-який час, у будь-якому місці та на будь-якому пристрої.

Продукти корпорації Майкрософт продаються більш ніж у 50 країнах світу, інтерфейс користувача надається більш ніж 30 мовами (у тому числі й українською). Продукти сумісні майже з усіма платформами персональних комп’ютерів.


Джерело: http://www.pedrada.com.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар