четвер, 15 вересня 2016 р.

Цікавий сервіс для побудови на 3-D папірі

Цікавий сервіс  http://www.robocompass.com/ , який пропонує вчити і вчитися, будувати  геометричні візерунки, конструкції перетворень і мозаїк так само, як ви користуєтесь лінійкою і транспортиром.
Robocompass це програма, яка дозволяє користувачам вводити команди, а потім перетворити ці команди в анімовану побудову, яка створюється за допомогою циркуля і лінійки . Що ще є  добрим у цьому  додатку так це те, що додаток має 3D-середовище, яке дозволяє користувачеві переглядати побудову в будь-який перспективі. Конструкції в Robocompass можуть бути збережені в диску Google і можуть бути вбудовані в веб-сайти.
Ви можете використовувати мишу-ролик для збільшення і зменшення масштабу будівництва, або перетягнути вікно, щоб змінити перспективу. Ви також можете повернутися до режиму перегляду або використовувати повний екран за допомогою кнопок справа.






На мій погляд, це дуже цікавий додаток для вчителів математики
Нижче можна переглянути деякі побудови, створені у цьому додатку. (якщо не буде видно анімованої побудови, то спробуйте перезавантажити сторінку.)
Велика галерея знаходиться на сайті   http://www.robocompass.com/.





Немає коментарів:

Дописати коментар