четвер, 1 березня 2018 р.

Курс «Як стати наставником проектів» (російськомовний)

До уваги колег які цікавляться проектною діяльністю!

На мій погляд, знань ніколи не буває забагато, а знання якими діляться спеціалісти практичного напрямку, спеціалісти, які створили не один проект в декілька разів цінніші. На мій погляд, цікавий та корисний курс від проекту https://www.lektorium.tv/

Також корисним є те, що під час проходження курсу Ви можете розробити власний проект. Курс вже стартувава, але приєднатись до нього можна до 12 березня.

Анотація курсу від авторів курсу «Як стати наставником проектів»:

Проектна діяльність сьогодні у всіх на слуху, але як їй займатися грамотно - знають далеко не всі. Для того, щоб скласти цілісне уявлення про проектну діяльність, ми створили цей курс. В курсі зібрані всі передові напрацювання в області проектного навчання в Росії.
Разом ми розберемо основні поняття проектного навчання: як вбудувати проект в шкільний урок, гурток, освітню програму. Бонусом даного курсу є той факт, що його читає відразу багато авторів і експертів: таким чином ви зможете під різними кутами поглянути на одні і ті ж питання і поняття. При цьому, кожен експерт привносить нові смисли і свій особистий досвід, розвиваючи і збираючи тим самим зміст в цілісну структуру.

Формат курсу влаштований таким чином, що весь матеріал розбитий на модулі, в яких є відео, тести і проектні завдання на взаємну перевірку.

Завдання на взаємну перевірку - це творча частина роботи, за допомогою якої ви опрацьовує свій проект. Тому вам буде корисно, якщо ви візьмете проект зі своєї реальної практики.

Немає коментарів:

Дописати коментар