неділю, 10 вересня 2017 р.

12 навчальних математичних програм для iPad

Знайомтесь: 12 навчальних математичних програм для iPad, які можуть використовуватись студентами  та учнями старших класів. Цей перелік включає  додатки, які охоплюють п'ять основних областей: алгебра, геометрія, обчислення, графіка.


1. Algebra Touch

Ви забули більшу частину алгебри? Algebra Touch дасть вам можливість оновити свої навички, використовуючи сенсорні методи побудовані з нуля
3D Geometry - додаток, призначений для спостереження та маніпулювання геометричними фігурами в тривимірному просторі.
Завантажте безкоштовну онлайн-версію MathStudio, повнофункціональний науковий калькулятор із сотнями математичних функцій, які охоплюють базову математику, алгебру, тригонометрию, обчислення, статистику, кінцеву математику, лінійну алгебру та статистику.
Math Ref - це нагородами навчальна програма. Перегляньте понад 1400 формул, малюнків та прикладів, щоб допомогти вам у математиці, фізиці, хімії тощо. Інструменти, такі як конвертер одиниць, квадратичний розв'язувач та трикутник, допоможуть швидко виконувати загальні обчислення

5 -
Calcbot
'Calcbot - це розумний калькулятор і перетворювач одиниць для інших нас. Завдяки зручній для читання історії стрічки, вигляд виду, інтуїтивно зрозуміле перетворення та багато іншого! '
'Виконуєш  обчислення? Тоді вам потрібен асистент курсу обчислення Вольфрам. Це додаток для обчислень - від світового лідера в математичному програмному забезпеченні - допоможе вам працювати з вашими домашніми завданнями, а також своїми тестами та вивченням концепцій обліку.

7- iCross
'ICrosss - це унікальне навчальне застосування, яке допоможе вам легко і весело вивчати тверду геометрію.'
"Isosceles - це ідеальний інструмент для демонстрації геометрії для студентів, викладачів та професіоналів".
За допомогою Geometry Pad ви можете створювати фундаментальні геометричні фігури, досліджувати та змінювати їх властивості та обчислювати показники. Форми відображаються на прокручуваній і масштабованій робочій книзі з прямокутною системою координат.

10-
Math.
Перегляньте або знайдіть повну бібліотеку YourTeacher, яка містить понад 50 курсів для математики початкової, середньої та середньої школи; коледж та коледж математики; і стандартизована тестова підготовка.
'MathBoard - це настроюваний математичний додаток, що підходить для всіх дітей шкільного віку. Починаючи з дитячого садка, з простими проблемами додавання та віднімання, через початкову школу, де навчання множення та ділення може стати реальним викликом. MathBoard дозволить вам налаштувати додаток, щоб найкращим чином відповідати можливостям вашої індивідуальної дитини
Алгебра DragonBox 5+ ідеально підходить для того, щоб дати маленьким дітям початок математики та алгебри. Діти віком п'ять можуть легко почати розуміти основні процеси, що беруть участь у вирішенні лінійних рівнянь, навіть не усвідомлюючи, що вони вчаться. Гра інтуїтивна та цікава, що дозволяє будь-якому користувачеві вивчати основи алгебри в його власному темпі.

Джерело: 

Немає коментарів:

Дописати коментар