суботу, 20 серпня 2016 р.

Запрошення прийняти участь у роботі Інтерактивної школи творчого вчителя, яка запроваджена видавництвом "Ранок"






Шановні колеги!
Частково публікую звернення керівництва видавництва "Ранок" з запрошенням прийняти участь у вебінарах на підтримку викладання шкільних предметів.

Мабуть багато з Вас знають про запроваджену видавництвом «Ранок» із березня 2016  року «Інтерактивну школу творчого вчителя», яка надала практикам можливість регулярного онлайн-спілкування із провідними вченими, методистами та авторами підручників.


 У весняних сесіях школи взяли участь понад 5 тисяч фахівців із 2  тисяч навчальних закладів та установ України . Відеозаписи заходів та презентації доповідачів розміщено для перегляду на сайті видавництва interactive.ranok.com.ua у розділі «Дистанційні курси». З метою подальшої співпраці запрошуємо педагогів вже з 22  серпня 2016  року взяти участь у нових сесіях «Інтерактивної школи творчого вчителя 2016/17»  та пропонуємо включити ці заходи до річного плану роботи вашого навчального закладу.  Завантажити орієнтовні річні програми сесій і зареєструватися на вебінари для участі ,  а також подальшого отримання сертифіката можна за адресою : www.ranok.com.ua/webinar.html 
Сподіваємось на плідну взаємодію у новому навчальному році та щиро бажаємо вам натхнення ,  творчих успіхів і невичерпної наснаги!

Всі, хто бажає прийняти участь у вебінарах можуть переглянути програму  Інтерактивної школи творчого вчителя на весь рік.




Немає коментарів:

Дописати коментар