суботу, 16 квітня 2016 р.

Створення фотоколажу онлайн. Огляд сервісів fotored.collage та fotor та програм для створення колажів


Продовжую тему колажів та засоби створення колажів он-лайн.
Ще хочу розглянути декілька простих у використанні он-лайн сервісів для створення колажів. А також дати перелік програм, які теж можна використати для створення колажів.


Ще хочу розглянути декілька простих у використанні он-лайн сервісів для створення колажів. А також дати перелік програм, які теж можна використати для створення колажів.
Перший такий сервіс – це   ФОТОКОЛЛАЖ ОНЛАЙН   http://fotored.net/collage.htm
Сервіс не потребує реєстрації. 
http://fotored.net/collage.htm


Це інтернет сервіс для створення фотоколажів онлайн. Чудовим чином, в онлайні - можна створити з декількох фотографій фотоколаж, який буде мати гарний вигляд. Для цього завантажте фотографії у форматі .jpg .gif або .png
Створити фотоколаж онлайн - є основною метою даного ресурсу. Вам не потрібно реєструватися або платити за програму.

Після створення фотоколажу - можна показати друзям, готовий варіант. Вам зовсім не знадобиться знання програм по редагуванню фотографій, що б створити чудові фото колажі онлайн - абсолютно безкоштовно в онлайн режимі.

На сторінці програми є прекрасне пояснення – інструкція по користуванню сервісом. Також є відео-інструкція по створенню колажу:




Тож заходьте та створюйте цікаві колажі, які будуть вас тішити.
Ось приклади колажів, створених у цьому сервісі:






Наступний сервіс для створення колажів - це ФОТОКОЛЛАЖ http://www.fotor.com/ru/collage/




Цей сервіс теж не потребує реєстрації, але можливості його тоді будуть обмежені. Сервіс постійно пропонує підвищити можливості та проплатити.

Можливо цей сервіс трохи складніший у використанні, але він має більше можливостей і на мій погляд, дуже цікавий. Окрім того, він російськомовний, із зрозумілим інтерфейсом.
При перехіді за посиланням  ви опиняєтесь на наступній сторінці:


Спочатку ми починаємо загружати програму онлайн, натиснувши на кнопку «Початок роботи»
Потім, після завантаження (треба трохи почекати), обираємо шаблон на потрібну кількість фото та завантажуємо фотографії, натиснувши зліва «Імпорт»


Потім перетягуємо фотографії на місце у шаблоні, при цьому можна змінювати розмір фотографії і також додавати певні ефекти.

Коли компоновку фотографій закінчено, можна скористатись додатковими можливостями та обрати безкоштовні з них. Можна змінити фон, рамку, прикрасити запропонованими картинками, а також використати без обмежень свої власні.

 Ось приклади колажів, які були творені за допомогою цього сервісу:


  Програми для створення колажів:



Picasa (скачати)
Управління колекцією фотографій на комп’ютері завжди було непростим завданням, особливо, якщо ви не використовуєте для цих цілей жодного спеціального програмного забезпечення. Якщо вам ще не представився шанс встановити одну з програм, що допомагає організувати колекцію фотографій — те вам варто звернути увагу на найпопулярніше в наші дні рішення — Picasa.
Окрім того, що Picasa є потужним органайзером фотографій, в ній також є деякі функції редагування. Ви можете обрізувати ваші фотографії, змінювати їх розмір, а також накладати деякі ефекти. І , звичайно, присутня функція створення фотоколажів. Освоїти її не складе абсолютно ніяких труднощів, досить лише завантажити необхідні фотографії у програму та скористатися нескладним інструментарієм. Якщо вам шкода свого часу аби створювати колажі вручну, то у наявності інструменти для автоматичного створення колажів. 


Photo Collage (скачати)
Photo Collage — програмне забезпечення, яке допоможе вам створити чудові фото колажі, фонові малюнки для робочого столу, обгортки для CD та DVD, і всіляку графіку. Програма дуже проста у використанні, для створення колажів вам необхідно виконати декілька кроків: додати фотографії, застосувати до них редагування (обертання, додавання рамок, з’єднання і так далі), і ваш колаж готовий. Ви також можете створювати колажі з вже готових шаблонів.
Як користуватися програмою:
Крок 1:
-у меню головного вікна виберіть Collage, потім Collage Setup;
-виберіть розмір колажа і орієнтацію картинки.
Крок 2:
-для установки фону виберіть Collage ->Background Picture;
-завантажте картинку і виберіть режим відображення.
Крок 3:
для установки рамки виберіть Collage -> Collage Frame і виберіть вподобану рамку.
Крок 4:
тепер виберіть фотографії, натискнувши Image.
Крок 5:
можна вибрати маску для зображення. Для цього виберіть вже додане зображення і натисніть Blend. Тут виберіть потрібну маску.
Крок 6:
натиснувши кнопку Text, можна додати текст.

 
CollageIt (скачати)
Це проста у використанні безкоштовна утиліта для створення колажів. Для створення колажу досить виконати три кроки: вибрати фотографії, налаштувати параметри і згенерувати передперегляд, далі зберегти колаж у вигляді малюнка потрібно формату (BMP, JPEG, PNG, TGA, GIF). Опції програми дозволяють налаштувати вигляд колажа на будь-який смак. Безкоштовна версія програми (а є ще платна Pro-версия) ставить на колаж копірайт у вигляді водяного знаку. 


Picture Collage Maker (скачати)
По назві цієї програми можна легко здогадатися про те, що призначена вона, в першу чергу, для створення всіляких колажів з фотографій і зображень. Проте на цьому можливості додатка Picture Collage Maker, не закінчуються. Інтерфейс програми досить простий і зрозумілий — користувач може імпортувати фотографії використовуючи файловий браузер з деревовидним режимом перегляду, підтримується також інтерфейс drag-n-drop.
Після імпорту, до зображення можна застосувати один з багаточисельних шаблонів колажа, по подвійному кліку миші, а також поміняти фонове зображення, фото маски, кадри і додати який-небудь кліпарт з бібліотеки кліпартів, що вбудовані в програму. Після цього, редагувати можна буде кожен шар зображення окремо, застосовувати до зображення ефекти тіней, різати або повертати зображення.



Джерела:
http://fotored.net/collage.htm
http://progi.pp.ua/programi-dlya-oformlennya-fotografij-legke-stvorennya-kolazhiv/
 



Немає коментарів:

Дописати коментар