середу, 23 березня 2016 р.

Надання інтерактивної методичної підтримки видавництвом "Ранок"


Оскільки я та мої учні зареєстровані та працюють у проекті "Інтерактивне навчання", який впроваджує видавництво "Ранок", мені на електронну пошту прийшов лист, який мене зацікавив. Вважаю, що він може зацікавити й інших моїх колег, тому публікую його у своєму блозі.
http://www.ranok.com.ua/webinar.html



З метою якісного методичного супроводу підручників видавництва протягом навчального року, підтримуючи численні прохання вчителів, з 28 березня 2016 року видавництво започатковує проект «Інтерактивна школа творчого вчителя» на базі постійно діючої вебінарної платформи. У межах проекту планується проведення щомісячних педагогічних онлайн майстер-класів від провідних авторів навчально-методичної літератури видавництва «Ранок», а також видавництва «Літера ЛТД», Видавничої групи «Основа».

У межах проведення зазначених онлайн-заходів педагоги зможуть залучитися до діалогу з провідними авторами, отримати практичну інформацію щодо проведення уроків за актуальними темами, у тому числі з використанням нових навчально-методичних комплектів для 4 і 7 класів. Записи вебінарів розміщуватимуться у вільному доступі на сайті interactive.ranok.com.ua у розділі «Дистанційні курси» для подальшого використання в роботі педагогічними колективами.
Участь в онлайн-заходах є безкоштовною. Для того щоб взяти в них участь, а також отримати надалі сертифікат, необхідно зареєструватися за адресою: http://www.ranok.com.ua/webinar.html/.
Графік проведення вебінарів у березні й травні 2016 року 
(28.03.16–07.04.16 та 25.04.16–07.05.16) наведений у Додатку.(скачати)

Немає коментарів:

Дописати коментар