четвер, 17 лютого 2022 р.

Презентації модельних навчальних програм для 5-6 класів НУШ


Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 12 липня 2021 року № 795 надано
гриф «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України» 75-ти модельним навчальним програмам для базової середньої освіти, у змісті яких реалізуються концептуальні засади нового Державного стандарту базової середньої освіти.

З них Математична освітня галузь містить 7 модельних навчальних програм з математики для 5-6 класів НУШ, а Інформатична освітня галузь містить 5 модельних навчальних програм з інформатики для 5-6 класів НУШ.

Програми створено відповідно до Переліку модельних навчальних програм для 5-9 класів закладів загальної середньої освіти Типової освітньої програми для базової школи. Навчальні програми стануть основою для розроблення нової навчальної та методичної літератури для 5-9 класів.

Програми пройшли комплексну експертизу відповідно до Порядку надання грифів навчальній літературі та навчальним програмам та за рішенням предметних експертних комісій рекомендовані до надання грифа Міністерства освіти і науки України.

Модельні навчальні програми будуть масово впроваджуватися в освітній процес закладів загальної середньої освіти поетапно, починаючи з 2022/2023 навчального року.

Математика. 5-6 класи


Презентації модельних навчальних програм 

для 5-6 класів закладів загальної середньої освіти 

перейти


Джерело:


Немає коментарів:

Дописати коментар