четвер, 18 травня 2017 р.

Вітаємо з перемогою ученицю 8-А класу Сторожик Дарину!

15 травня 2017 року  були підведені підсумки міського конкурсу пошуково-дослідницьких робіт з математики "Математична мозаїка" серед учнів  7-8-х класів загальноосвітніх навчальних закладів та  вихованців позашкільних навчальних закладів.
Конкурс проводиться з метою залучення та заохочення до науково-дослідницької роботи учнів восьмих класів, які цікавляться математикою й мають бажання займатися науково-пошуковою роботою «Київською Малою академією наук учнівської молоді» спільно з Департаментом освіти і науки, молоді та спорту   м.Києва.
В конкурсі приймала участь учениця 8-А класу Сторожик Дарина (педагогічний керівник учитель математики та інформатики Власова Ірина Олександрівна) з роботою «Метод найменших квадратів та його застосування для розв’язання задач прогнозування та оптимізації».
Конкурс проводився  у два етапи:
І етап - відбірковий (заочний);
II етап - фінальний (очний).
Переможці І етапу конкурсу приймали участь у конкурсі-захисті на ІІ етапі.Сторожик Дарина достойно представила гімназію № 48 в номінації  «Історія математики. Математика і сучасність» та стала переможцем, зайнявши 1 місце.




 Педагогічному керівнику Власовій Ірині Олександрівні було вручено Подяку за плідну співпрацю з «Київською Малою академією наук учнівської молоді» та підготовку переможців конкурсу «Математична мозаїка».
 
 
Вітаємо з перемогою та бажаємо подальших успіхів!
 



Немає коментарів:

Дописати коментар