неділю, 22 січня 2017 р.

Авторський науково-практичний семінар “Освітня мнемотехніка: математика – базовий”.

 20 січня 2017 року в ІППО Київського університету імені Бориса Грінченка відбувся авторський науково-практичний семінар “Освітня мнемотехніка: математика – базовий”. Це курс практичного навчання основам технології мнемотехніки та їх практичного використання з метою ефективного засвоєння фундаментальних понять в математиці.
Учасники тренінгу навчалися методикам формування навиків асоціативного зв’язку як базового навику технології мнемотехніки, створенню ефективних мнемотренажерів для кращого засвоєння складної інформації в математиці.


По закінченню тренінгу для впровадження технології мнемотехніки в освітній процес було запропоновано сформувати ініціативну групу для ефективної співпраці в рамках проекту “Освітня мнемотехніка”, підготовки інструкторів з мнемотехніки з напрямку математика.

ТРЕНЕР: Геннадій Чепурний – педагог, психолог, д.п.н. РАЕ, керівник Міжнародного центру освітніх технологій «Школа ейдотехніки», президент Асоціації розвитку творчої особистості «ВАРТО», голова оргкомітету Міжнародного фестивалю освітніх технологій «Перспектива», автор проекту «Освітня мнемотехніка».
Чепурний Геннадій Анатолійович
phone (+ 38) 096 971 30 20,
phone (+ 38) 093 484 050 6
e-mail: in-varto@i.ua
Матеріали семінару_20.01.17 р.


Семінар дуже сподобався. Є бажання далі розвивати технології мнемотехніки та впроваджувати в освітній процес при вивченні математики.


Немає коментарів:

Дописати коментар