неділю, 2 серпня 2020 р.

Запрошення на Серпневу онлайн-толоку EdCamp Ukraine #3

 
Серпень – місяць планувань, зібрань і нескінченних педагогічних рад. Знаємо, що початок 2020-2021 навчального року як ніколи непередбачуваний та тривожний. Саме тому ми організовуємо велику, надважливу Серпневу онлайн-толоку, на яку запрошуємо усіх, хто вже з нами! 
Хочемо, наскільки зможемо, Вас підтримати, надати відповіді на актуальні запитання і сприяти налагодженню спокою та рівноваги у ці складні для освітян дні.

Команда EdCamp Ukraine, за підтримки партнера події – Посольства США в Україні – запрошує Вас на Серпневу онлайн-толоку EdCamp Ukraine #3 – «Нові сили й ідеї – для нового навчального року» у вівторок, 04 серпня 2020 року, з 09:30 до 19:30. Це буде справжня освітянська підзарядка, підключайтеся!

Нижче Ви знайдете докладну інформацію про повну програму події, посилання на вхід до вебінарних кімнат та коментар щодо сертифікатів підвищення кваліфікації. 
Ми розуміємо, наскільки важливою для освітян є саме серпнева подія, особливо враховуючи напруження й невизначеність напередодні початку нового навчального року, тому надаємо можливість долучитися всім, кому це потрібно.

Якщо Ви іще не реєструвалися для участі в онлайн-толоці #3: 
- уважно ознайомтеся з усією інформацією нижче,
- підключайтеся за посиланнями до вебінарних кімнат у день події,
- якщо Вам важливо отримати після події сертифікат про підвищення кваліфікації, то зареєструйтеся ось тут http://bit.ly/applyonlinetoloka3edcamp до 08:00 05 серпня – на численні прохання ми додатково відкрили форму та після толоки надішлемо всім посилання на підсумкову рефлексійну форму, за результатами якої надамо сертифікат.

Серпнева онлайн-толока EdCamp Ukraine #3 присвячена темі «Нові сили й ідеї – для нового навчального року» та сприятиме пошуку ресурсів для освітян і батьків країни перед стартом нового 2020-2021 навчального року. До того ж поговоримо про фінський досвід дистанційної освіти, разом осягнемо всі тонкощі організації подій онлайн та серпневих педагогічних (не)конференцій цього року, матимемо аж 4 практичні сесії від українського вчительства, будемо шукати засоби ресурсності за допомогою СЕЕН-практик.

Спікерське коло онлайн-толоки #3: Дмитро Науменко (Фінляндія, Ювяскюля), Любомира Мандзій (МОН України), Сергій Горбачов (Освітній омбудсмен), Лідія Таран (телеведуча), Наталія Нура («Mindspot»), Володимир Божинський (МОН України), Ігор Осика («USAID ВзаємоДія»), Зоя Звиняцьківська (ГО «Смарт Освіта»), Альона Парфьонова (ГО «БАТЬКИ SOS») та фахові практикині Світлана Олексюк, Алла Рябуха, Майя Тутаєва, Вікторія Косик.

І це ще не все! На онлайн-толоці #3 аж ТРИ потужні «освітні вмикачі»: 
• «Світлофор освітньої доброчесності» – вмикаємо!
• мовна ПідКЛЮЧка – вивчаємо!
• зіркова енергія і мудрість – заряджаємося!

Після завершення Онлайн-толоки, за бажання, можна буде отримати сертифікат про підвищення кваліфікації, усі детальні інструкції – у листі після події.

ПРОГРАМА 
Під час Онлайн-толоки Ви зможете поставити запитання усім спікеркам і спікерам. Ведучі – Олександр Елькін і Олена Масалітіна.

Серпнева онлайн-толока EdCamp Ukraine #3 проходитиме, як і завжди, у закритих вебінарних кімнатах.

Цього разу початок о 09:30, зустрічаємося у ЖИТНИЦІ #1 за покликанням http://bit.ly/toloka3onlineedcamp.

Повна програма події у PDF-форматі ось тут http://bit.ly/agendaonlinetoloka3edcamp
У програмі Ви також знайдете і покликання до трьох інших вебінарних кімнат.
Важливо: покликання почнуть працювати за годину до початку толоки.

Немає коментарів:

Дописати коментар