четвер, 6 серпня 2020 р.

Результати Серпневої онлайн-толоки EdCamp Ukraine #3

Закінчився день Серпневої онлайн-толоки EdCamp Ukraine #3\

Ми  переймали фінський досвід дистанційної освіти, обговорювали плани Міністерства освіти і науки України на майбутній навчальний рік, крок за кроком планували серпневі (не)конференції, вмикали «Світлофор освітньої доброчесності», робили мовну підКЛЮЧку, набиралися лайфхаків від освітніх практикинь, опановували СЕЕН-вправи для емоційного балансу і врешті душевно вели розмову перед початком великих справ.
У житниці #1  було аж 5044 учасників і ми всі разом завзято жали зерно освіти, збирали врожай практичних рекомендацій і настанов щодо 2020-2021 навчального року. Тримайте від нас добірку корисностей!


1. ВІДЕОЗАПИСИ ЕКСПЕРТНИХ СЕСІЙ Онлайн-толоки #3 УЖЕ ДОСТУПНІ для безкоштовного перегляду за покликанням: 
http://bit.ly/rectoloka3edcamp.





2. ПРЕЗЕНТАЦІЇ І МАТЕРІАЛИ, які створені спікерками й спікерами до сесій, зібрані для Вас на Google-диску, у будь-який момент їх можна переглядати і завантажувати за покликанням: http://bit.ly/materialstoloka3edcamp.

До Вашої уваги ще низка спеціальних можливостей та ресурсів, що можуть стати в нагоді: 
• посібник «Світлофор освітньої доброчесності» – https://bit.ly/integritytrafficlightedcamp;
• використайте демократичний формат (не)конференцій EdCamp на традиційних серпневих конференіцях! Проведіть свою серпневу (не)конференцію, розкажіть нам про свій досвід і враження за покликанням http://bit.ly/reportedcampaugust2020 і отримайте сертифікат та подарунки. Підсумкова форма відкрита до 12:00 10 вересня 2020 року. Діліться враженням про серпневу (не)конференцію з хештегами #EdCampUkraine і #edcampaugust, приєднуйтесь до спільноти в групі Серпнева (не)конференція з EdCamp https://www.facebook.com/groups/1985392968363512/ 





3. «БІБЛІОТЕЧКА EDCAMP UKRAINE» 
«Бібліотечка EdCamp Ukraine» – це унікальна добірка книжок-бестселерів. Рекомендуємо Вам книжки «для розуму» і «для серця». Книжки «для розуму» надають доступ до прогресивних знань у сфері освіти і виховання. Книжки «для серця» вчать жити у гармонії із собою та світом.
Більше інформації і самі книжки – за покликанням: https://bit.ly/onlinetoloka3books.
На книжковій полиці Онлайн-толоки #3 з’явилася література:
1. Стівен Кові. Сім звичок надзвичайно ефективних людей. Потужні інструменти розвитку особистості. – Х.: Книжковий клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2019.
2. Марія Титаренко. Комунікація від нуля. – Львів: Видавництво Старого Лева, 2019.
3. Маша Сердюк. Ілон Маск. Серія «Видатні особистості» – К.: IPIO, 2019.
4. Оскар Бреніф’є. Що таке почуття? Серія «Мистецтво мислити» – К.: Дух і Літера, Маміно, 2019.


Немає коментарів:

Дописати коментар