четвер, 11 червня 2020 р.

Роботи учнів-переможців конкурсу Desmos Global Math Art Contest. Вікова група 13-14 років

Не можу не розмістити для загального перегляду робіт учнів - переможців конкурсу Desmos Global Math Art Contest, які мене вразили. 

Вікова група 13-14 років
Карі Яцусіро 
Орегон, США
Від суддів: Цей графік - приголомшливий перетин мистецтва та математики. Суддів вразило яскраве забарвлення, оригінальність та особистість, які Карі змогла захопити лише нашою 6-кольоровою палітрою.
Навіть незважаючи на те, що спочатку захоплює ваше око - всі яскраво забарвлені та дивно задовольняючі багатокутники, що утворюють плями, капризи та вирази самих жирафів стикаються лише з декількома ключовими функціями. "  


Валерія Ст.
Каліфорнія, США
Від суддів: Кілька суддів відзначили, наскільки прекрасні кольори та текстури, настільки багато багатства, які охоплені лише двома кольорами. Бульбашки особливо захоплюють дух, їх тонка анімація та відбивні блискітки. Зверніть увагу, як щупальця створюються з шматків різних функцій дуги, що не маленький подвиг!


Хлоя Лум
Куала-Лумпур, Малайзія
Від суддів: малюнок руки Хлої, на якому базується цей графік, був би досить вражаючим. Потім вона повертає його до життя за допомогою найрізноманітніших рівнянь та стилів ліній. Тонкі, анімовані гіперболи запевняють угоду як один із найоригінальніших та найкрасивіших графіків, з якими ми стикалися.


Немає коментарів:

Дописати коментар