середу, 15 квітня 2020 р.

Антикризовий національний онлайн-EdCamp «Тримай п'ять, освіто!»



Зараз в самому розгарі п’ятиденні онлайн-конференції у «Антикризовому національний онлайн-EdCamp 2020: Тримай п’ять, освіто!» 

Цікаві спікери, безліч корсної інформації, живе спілкування, море вражень та позитиву! Я щаслива, що маю змогу приймати участь у такому масштабному заході!
















Як школярам не втратити освітній ритм під час карантину? Чому вчительству важко дається дистанційна освіта? Як батькам на карантині водночас працювати та створювати умови для навчання дітей? Що допоможе зберегти фізичне й психічне здоров’я під час пандемії?

Кілька тисяч учителів і батьків ,беруть участь у п’ятиденній онлайн-конференції, з 13 до 17 квітня, щоб обговорити нагальні питання, які постали у зв’язку з безпрецедентно тривалим карантином та переходом на домашнє навчання на невизначений період. Про це повідомляється на сайті організаторів, EdCamp Ukraine.

«Антикризовий національний онлайн-EdCamp 2020: Тримай п’ять, освіто!» має на меті консолідувати зусилля педагогів, батьків та органів влади. Ініціює та організовує марафон найбільша в країні вчительська спільнота EdCamp Ukraine, яка нараховує вже понад 25 тис. учасників/-ць та стимулює реформу освіти.

Всі виступи можна переглянути на каналі:

https://www.youtube.com/c/edcampukraine

Немає коментарів:

Дописати коментар